Ga er maar even lekker voor zitten jongens en pak de popcorn er alvast bij. Het is tijd voor een dia slideshow 2.0! Geniet nog even na van onze vroegere reizen en avonturen, in bewegend beeld en geluid!

En benieuwd geworden naar het bijbehorende verhaal van een filmpje? Je hoeft enkel maar te klikken op de link en je wordt meegenomen naar de babbel behind the scènes!

2019 Sumatra, Indonesië

Hoe we met angstig samengeknepen billetjes in de lokale bussen van Sumatra het land hebben doorgekruist.

2019 Lake Toba en Berastagi, Indonesië

Twee vulkanen voor de prijs van één! En wat voor vulkanen: een nog echte actieve vulkaan én eentje wat ze noemen een “Super Vulkaan”…. Wie durft dit spannende avontuur met ons aan te gaan?

2019 Ketambe, Indonesië

Waar we drie dagen en 2 nachten de woeste jungle van Sumatra in trokken, om daar wilde orang oetangs te kunnen spotten:

2019 Pulau Weh, Indonesië

Sssttt… Niet doorvertellen hoor! Zie hier een nog écht verborgen pareltje, op het meest westelijke puntje van Indonesië, het prachtige bounty eiland Pulau Weh:

2014 Hanoi, Vietnam

Waar deze local boys ons vol trots hun hometown Hanoi lieten zien:

2014 Hanoi, Vietnam

Kip, het meest veelzijdige stukje vlees, kip!

2014 Ban Gioc, Vietnam

Samen met onze mini-motorbende opzoek naar de grootste waterval van het land!

2014 Noord Vietnam

Laat je meenemen op roadtrip door de prachtige bergen en langs kleine dorpjes in het noorden van Vietnam:

2014 Phong Nha ke Bang, Vietnam

Je waant je als een ware Indiana Jones in dit avontuurlijke filmpje. Abseilen van grote hoogte en zwemmen in een pikdonkere grot… Spannend hoor!!

2015 Koh Rong Samloem, Cambodja

Altijd al benieuwd geweest hoe een maandje op een onbewoond eiland eruit ziet? Nou zo dus! The ultimate Robinson-experience:

2014 Hanoi, Vietnam

Okay, misschien niet perse het meest typische reisfilmpje welke je meeneemt door de woeste jungle of langs bounty-achtige stranden, maar wat hadden we hier een pret! Laat weer even het kind in je naar boven komen in dit indoor waterpretpark, gelegen in een shoppingmall in Hanoi:

** BONUS! **

Nog nooit eerder vertoonde beelden!

2015 Krabi provincie, Thailand

Een maandje inwonen bij een Thaise familie heeft zo zijn voordelen: ze kunnen je de mooiste plekjes van de omgeving laten zien! Hier werden we meegenomen op een bootexcursie door de prachtige omgeving van Krabi. En als bedankje voor hun gastvrijheid hadden we voor hen dit filmpje als herinnering in elkaar geknutseld:

2014 Saigon, Vietnam

Eigenlijk bedoeld als “privé” filmpje, gemaakt door Dennis voor zijn broer, om hem een sfeerimpressie te geven van het bruisende straatleven van Saigon, de stad waar we een maandje hebben “gewoond”.