Vergeet Kentucky Fried Chicken! En vergeet alle grill-restaurants waar je ooit bent geweest!  Hanoi’s “BBQ Chicken Street” is waar je moet zijn!

We hebben het hier over ‘n klein achteraf straatje in Hanoi, waar je enkel en alleen maar rokende barbecues ziet staan, vol met…. kip! Kip, kip en nog eens kip! Kippenborst, kippenpootjes, vleugels, filet en ja, ook zelfs de kip z’n voeten, alles gaat hier zonder pardon op de grill. Op advies van een paar locals gingen wij opzoek naar deze verborgen steeg en dankzij de grote rookpluim die we al van verre konden zien, hadden we deze chicken heaven (of is het hell?) al snel gevonden! Kip en bier, meer moet dat niet zijn!!

Een kleine compilatie van ons kip vreet fest! Het is een clipje, dus zet je geluid aan voor de full chicken experience… 😉

(opgelet, deze beelden zijn niet geschikt voor vegetariërs en gevoelige magen… 😛 )