We zijn een beetje blijven plakken. Na ons Cat Ba-eiland tripje, waren we terug gegaan naar hoofdstad Hanoi om daar een motorbike te kopen en  meteen ook onze visums te verlengen. Ondertussen zijn we al een bijna een week verder, en nog steeds aan het wachten op onze paspoorten… Gaat weer lekker op z’n Aziatisch!

Ondanks dat we staan te popelen om eindelijk aan onze roadtrip te gaan beginnen, moet ik eerlijk zeggen dat het onvoorziene lange wachten op de visa  helemaal zo erg nog niet is…. Hanoi is te gek!!! In een week tijd heeft Hanoi officieel onze reizigers hartjes weten te stelen. De ongedwongen sfeer, cultuur en het heerlijke eten, de chaotische maar gezellige drukte en het straatleven, Hanoi lééft! Maar vooral de super gastvrije, warme en vriendelijke inwoners van deze stad maken het plaatje af. We hebben zoveel lieve mensen leren kennen, dat we Hanoi al bijna als ons tweede thuis beginnen te zien. Vooral deze drie jonge knapen hebben ons verblijf hier onvergetelijk gemaakt… Geboren en getogen in Hanoi, en terecht super trots op hun stad. Dankzij hun enthousiasme hebben we Hanoi mogen ervaren op een unieke manier. Thanx you guys!! Afscheid nemen van Hanoi gaat zwaar worden door jullie!!!

Als ode aan Hanoi, én aan onze nieuwe vrienden, hier een vrolijk muziek video clipje van onze dagen hier. Keep the memory alive!