Over Suuz:

Ik ben Suuz, fulltime nomade en dromenjager. Ruim vijf jaar geleden besloten Dennis en ik ons leven volledig om te gooien. We namen ontslag, zeiden de huur van ons appartementje op en boekten een enkeltje naar de andere kant van de wereld. Op het moment zitten we in Sri Lanka en dat bevalt ons voorlopig nog prima. We reizen langzaam en lowbudget, en waar het kan werken we wat, om zo ons reispotje weer een beetje te kunnen spekken. Het is een lifestyle!

Over deze site:

Er zijn natuurlijk al enorm veel goeie en informatieve  travelsites/blogs te vinden, maar nee… daar vallen wij helaas niét onder. 😉 Gezellige babbels, grappige anekdotes en woeste verhalen over al onze avonturen, dát is wat je hier vooral zal vinden. Op deze manier laten we je graag een beetje met ons mee reizen. Meebabbelen vinden wij ook heel gezellig en kan onderaan elke pagina! Wil je toch over een bepaald onderwerp wat meer informatie, of zit je met prangende vragen? Wij antwoorden graag waar we maar kunnen.

 Aangezien Dennis zich maar minimaal in de virtuele wereld begeeft (hij houdt zelf een tastbaar reisdagboek bij), zal ik hier degene zijn die de meeste babbels plaatst. De babbels zullen uiteraard wel over ons samen gaan en wie weet, héél misschien krijg ik hem ooit ook nog wel zover dat ie zelf eens een babbeltje komt doen hier… 😉