Nog een kleine aanvulling op de vorige babbel, gewoon omdat we dit te leuk vonden om niet met jullie te delen…. Ons strandbezoekje nummer 9, welke per toeval een Vietnamees-toeristisch-strand was, en wat hebben we onze ogen weer uitgekeken! Puur genieten dit… Hier twee korte filmpjes met twee leuke gebeurtenissen daar, voor nog een kleine sfeer impressie!

Hoe een clubje oudere dames zich vermaakt in de zee, volledig gekleed met zonnehoedjes en al! Al snel kregen ze me in de gaten en nodigden ze me uit om mee te doen met hun waterpret. Ik heb vriendelijk bedankt. Ik had m’n zonnehoedje niet mee…

En er vond nog een spontane uitnodiging plaats! Zo zie je maar dat taalverschil helemaal niks uit hoeft te maken…

Lekkere schelpjes
Lekkere schelpjes
Heeeeerlijk wakker worden met dit uitzicht!
Heeeeerlijk wakker worden met dit uitzicht!
Early morning swim
Early morning swim