Het wordt tijd voor een nieuw adres! Voor de website bedoel ik dus… Bij het in elkaar knutselen van mijn digitale “reisdagboek” had ik totaal geen aandacht besteed aan de domeinnaam van deze website. “Dennis en Suuz op avontuur” was op dat moment in mijn ogen gewoon het meest voor de handliggende. Automatisch werd daar “wordpress.com” aan toegevoegd, want ja, voor niks komt de zon op, en als je een “gratis” website bouwt, is dat de “prijs” die je ervoor betaalt. No problemo, dacht ik toendertijd….

Nu irriteer ik mij eigenlijk al een tijdje aan het oneindig lange adres van deze blog. Telkens als ik aan iemand onze website probeer door te geven (voorheen thuis al, maar nu ook tijdens de reis) blijkt de naam zo vreselijk lang en dus zo vreselijk onpraktisch te zijn! “Hebben jullie ook een site waar ik jullie op kan volgen?”. Ja hoor, heb je even? Wee-wee-wee-punt-dè-nis-en-suuz-op-a-von…. Pfff laat maar, ik schrijf het wel voor je op. Ow shit, ik heb geen pen…

Ondertussen heeft onze website de mijlpaal van meer dan 3000 gelezen babbels en 100 reacties bereikt. Dus ik vind dat dit een mooi moment is om ons adres te veranderen in een keurig dotcommetje of puntNL’tje. Voor slechts een handjevol euro’s per jaar mag ik mij vrijkopen van de wordpress.com, dus ik denk dat ik mij ga losrukken van deze nutteloze adresverlenging!

Nu is natuurlijk de vraag, wat moet ons nieuwe, duidelijke, makkelijke, korte, dóch persoonlijke adres dan wél worden? Aangezien ik mij de kop er niet wil over breken, vraag ik het gewoon aan jullie! Dus, lieve kijkbuiskinderen, willen jullie mij misschien helpen met deze hoofdpijncreeërende, life changing vraag van vandaag? Eeuwige dank staat hier tegenover!

Ps. Voor de neuroot’jes onder ons die wellicht stress verschijnselen krijgen van deze grootse verandering: Ge moocht gerust zijn, het “oude” adres blijft ook gewoon nog werken! 😉

Invullen wordt zéér gewaardeerd!!