We zijn aangekomen in Bangkok na een lange lange reis. Maar alles is gelukkig voorspoedig gegaan! Behalve dan dat we te laat waren met online inchecken en de lange-mensen-zitplaatsen al vergeven waren… Wat erop neerkwam dat de Dennis 12 uur lang met zijn knieeen in z’n nek heeft moeten afzien terwijl er een opgekrulde pinda naast hem lag te snurken. De arme jongen!

Op het vliegveld aangekomen snel naar buiten om wat frisse lucht te happen. We passeerden de schuifdeuren en daar kwam de eerste shock al als een klap in ons gezicht… Cultuurshock? Welnee! We spreken hier van een temperatuurshock! BAM! In your face! In onze stinkende warme vliegtuig outfit (lange broek, lange mouwen en vest) viel er een deken van klamme drukkende warmte over ons heen. Het zweet stroomde binnen de minuut al in straaltjes over onze rug! Verhit, vermoeid en snakkend naar adem, maar met een grijns van oor tot oor keken we elkaar stralend aan. Yessss, We zijn er!!! Eindelijk! Welkom in het land van de glimlach!

Helloooow Thailand!
Helloooow Thailand!