Een aantal weken op een wifi-loos eiland vertoeven. Daarna een toetsenbord die er de brui aan gaf. Nee, het hielp allemaal niet echt mee om het gebabbel hier een beetje levendig te houden. Maar…., nieuwe ronde nieuwe kansen, er gaat weer meer gebabbeld worden! En zelfs in een nieuw en verbeterd jasje! Een nieuwe naam, een nieuw uiterlijk, maar verder blijft alles gewoon hetzelfde.

We blijven dus gewoon gezellig doorbabbelen over het wel en wee van onze reis. Behalve de welbekende ‘we-hebben-dit-en-dat-gedaan’-verhaaltjes, gaan we ook wat meer babbelen over willekeurige, alledaagse typische ditjes en datjes die wij als reizigers tegenkomen. Niet zozeer dus enkel over onze Azië perikelen, dan wel over reizen in het algemeen. Dennis en Suuz op avontuur zal vanaf heden dus verder gaan onder Reis Babbels! Punt com.

 Same same, but different!

20150729_185933
Yes! Reisbabbels.com is officieel! Wat vinden jullie van onze metamorfose?